top of page
Min första behandling via Kvanthealing

Redan efter grundkursen fick jag möjlighet att se om det fungerade. Mitt barnbarn blev sjuk igen…..

Här är berättelsen:

”Mitt barnbarn som ofta blev sjuk: förkylningar som resulterar i feber, förkylningsastma, kräkningar och olust att äta. Måndagen efter att jag tillbringat helgen uppe i Helsingborg på grundkursen, vaknade barnbarnet med alla symptom och det var jag som blev hemma med honom eftersom min dotter och min man hade åkt till sina jobb (barnbarnet är 19 månader)

Vi skulle åka på en liten mini semester till Lalandia på onsdagen så han kunde bara inte bli sjuk nu igen. Han brukade ha en varannan veckas sjukdomspass. 


Jag frågade min dotter om det var ok att jag jobbade med de negativa morfiska bindningarna via henne som fanns mellan dem och hon sa ja (Min dotter hade haft problem med andningen när hon var i hans ålder). Detta är så fantastiskt.

 

Han vaknade upp dagen efter, efter att ha sovit gott hela natten, så gott som frisk. Vi behövde inte inhalera, hostan var minimal, aptiten var tillbaka, näsan rann lite men inte detta tjocka som var dagen innan och han var på ett strålande humör. Vår minisemester med barn och barnbarn blev helt fantastisk med en liten kille som mådde bra hela tiden.

Det härliga är att han i skrivande stund fortfarande är frisk.

 

Jag jobbar inte direkt med barn under 12 år utan jag arbetar med de ”morfiska fälten” hos föräldrarna.

 

Vad är Morfiska fält?

”Morfiska fällt” är energilänkar som man fastnat i, som t.ex mellan mor och barn. Man ”ärver” mammans sjukdomar via energin man föds in i och inte som man trott via generna, enligt kvant fysiken.

”Morfiska fällt” finns även inom yrkesliv, relationer, skola mm. Det handlar oftast om ”sanningar” om vem man är som person, hur man är som person, vad man kan eller inte kan. Detta är osanningar om vad och vem du är och denna energi går att bryta genom Instant Transformation.

blomma_liten.jpg
bottom of page