top of page

Distanshealing

Jag fick denna bokningen på distanshealing där klienten som jag aldrig träffat skrev:

Klient: Har problem med att komma igång med saker, skjuter upp. Begränsar mig själv för trygghet. Kroniska kroppsliga besvär som avlöser varann. Svår mardröm i ungdom som kändes som verklighet och fortfarande finns i mig. Vill gärna att du bryter de band med gamla negativa relationsmönster du hittar. 

Jag satte mig ner och arbetade på distans med hennes energier och skrev ner detta vad som kommit upp under sessionen:

 

Direkt när jag startade sessionen fick jag känna en molande nervös känsla i solarplexus.

Du har satt mycket känslor här och det handlar mycket om rädslor av att inte duga, räcka till och känslor som handlar om att vara rädd för att omvärlden ska komma på att du inte är som de tror att du är.

Känner mycket gamla sorg i dig men även att du är/har varit duktig på att se ner på dig själv. Mycket av detta beteendet känns det som du fått från din mammas sida, man är aldrig nöjd över sig själv och man ska inte tro att man är något.

Du föddes till denna världen som en mycket glad och sprudlande liten flicka men fick tidigt lära dig att dämpa dig "för vad ska andra tro".

Jag klippte många negativa känslomässiga bindningar ifrån din barndom som följt dig upp i ditt vuxna liv. Vilket gjort att du förminskar dig och därmed låtit andra behandla dig dåligt.

Kände även en smärta i höger fot och en otrolig spänning i vänster ben (kändes nästan som om benet var lite utåt roterat) Upplevde även en molande smärta i höger sida av käken och vänster skuldra och dina axlar. Jag lät energin gå in för att lugna, läka och slappna av i dessa områden.

Nu kan det sätta igång en massa utrensningar i form av känslor: ledsamhet, ilska och besvikelse
i kroppen: illamående, huvudvärk.

Har det inte släppt innan kvällen så skicka ett sms till mig så går jag in och rensar lite till.

Klient: Stort tack för din healing! Det du skrivit i ditt Mail stämmer! Javisst kommer det från mamma och även generationen innan. 

Efter behandlingen har jag mått illa och haft migrän. Hela kroppen känns så spänd... Fick omedelbart efter en djup känsla av sorg, men det känns som att jag inte kan släppa fram det! Kan du ha möjlighet att rensa mer som du skrev i mailet? Skulle bli så tacksam!

Hej fina du 

Vad glad jag blev att du verkligen hörde av dig för att be om mer hjälp. Inte alla som gör det. Självklart ska vi rensa mer. Hade du kunnat kl 21? Har precis slutat jobba och ska in och fixa middag nu. 

Detta fixar vi. Det du gör är stort, du klipper negativa beteende som ligger långt tillbaka. Du kommer att se till att detta negativa inte kan cirkulera i släkten och nästkommande generationer. 

 

Förresten…..det är superviktigt att dricka ordentligt med vatten. Så gör gärna det. 

Stor kram till dig 

I morse fick jag detta underbara sms:

Klient: Hej igen

Nu mår jag mycket bättre! Känner mig glad. Kroppen känns lite mer avspänd. Jag vill verkligen att du ska veta att den här healingen jag fick av dig gick djupt in i mig. Du har en så stark förmåga, och dessutom känns den oerhört kärleksfull. Jag kommer att fortsätta med mitt "eget arbete" med mig själv; jag ber mycket. Men jag kommer att beställa ny tid för healing igen av dig, men jag dröjer lite för att riktigt känna efter hur jag mår nu.

Ännu en gång en stor Kram

blomma_liten.jpg

"Jisses Jeanette....vad hände?

Vanligtvis lägger jag mig och känner lugn och ro, njuter. Ser mycket färger. Tiden känns som ca 30 min. Nu la jag mig ner, hade huvudvärk ett par timmar innan, brukar inte ha det.

Bad om hjälp med smärtan i mina axlar, släppa sorg, sluta känna ilska på sådant som jag inte kan göra något åt och sist överlåter jag hjälp med det ni tycker jag behöver hjälp med. Börjar med att isbått ljus, typ svetslåga från vänster...går över till vinröda garntrådar överallt.

Plötsligt rycket det i min knän. JA , just...glömde be om hjälp med mina ömma knän, tänker jag. Sedan börjar det...min mage dras ihop som innan man ska kräkas...spänns muskler inne i magen...sammandragningar. Min krångliga mage, tänker jag, jag är glutenintolerant! Och så håller det på nästan så jag böjs....kolsyrekryp i hela kroppen....jag känns lätt...nästan lite svävande...väldigt kraftig saliv, sväljer mycket. Under denna sammandragning är det som en gråsvart massa som forsar...typ lava men helt mörk från mig....brukar få så när jag kramar träd med då är det väldigt lava likt med gulrött under det svarta. Nu var det gråsvart.

Försöker slappna av men sammandragningarna börjar om. Iskall, fryser. Plötsligt slappar kroppen av och jag känner mig färdig...tar upp min mobil för att se tiden...19.31...what!!! Har jag legat i 30 minuter...skulle gissa på 7 minuter.

Jag lägger mig ner och känner....vad hände? Tur ingen såg mig, tänker jag. Varm igen.

Ska bli så spännande de närmsta dagarna...axlarna ömmar fortfarande....men vad hände med magen?

Ja, oj oj oj säger jag...spännande Jeanette....jag återkommer i morgon....måste få landa i vad som hände.

 

Tack och kram Linda

 

Dagen efter skrev Linda

Godmorgon Jag totalt föll ihop i går. Somnade vid halv nio.....blev väckt vid halv tio och läste ditt mess då men orkade inte svara....somnade om

I går kväll värkte mina knän, de har jag helt glömt. Tänkte efter sportlov att jag måste gå till läkaren för jag kan inte åka slalom längre men vardagarna funkar. Men mina axlar som jag misstänker änglarna inte hann med, värker fortfarande.

Vilken upplevelse 😍 tack"

blomma_liten.jpg

Anonym:

"Vaknar nu på morgonen och är så yr,men det brukar jag vara efter din healing. Min bakgrund är att i nästan 18 år har jag arbetat med mitt inre,även andra liv och verkligen gått igenom mycket. Nu börjar jag känna en lättnad och faktiskt ofta ibland en stor lycka.

Din healing har hjälpt till mycket. Jag bad alla...änglar ärkeänglar universum nära som gått över hela universum om hjälp i din healing igår. Att rensa ut allt som inte ska vara här... Kände hur dom samlades runt mej...kändes som hela lögenheten var fylld med änglar

Det började lugnt och kraftfullt vibrerade mycket i fötter och ben och ovanpå mitt sköte kändes det som en platt stor ring som vibrerade.. Kroppen och nacken sträcktes ut och ett tag kändes det som jag svävade en bit ovanför sängen.

Tårarna rann o så ville jag dansa och kände armarna rörde sej i luften som till musik .PS jag älskar dans o musik.

Så fortsatte det hela tiden med kraftfull vibrering och ringen över skötet...och så blev jag alldeles lugn o tittade också på klockan ca halv 8 o det kändes som det bara gått en liten tid. Tack av hela mitt hjärta 

 

Önskar dej en fantastisk dag ❤️  ❤️  ❤️ "

blomma_liten.jpg

Anonym:

Jag önskade hjälp med att släppa en person. Som jag har en karmisk och djupt själslig relation med. Vi var tillsammans 15 månader och jag fick bryta trots att jag älskade honom. Han var inte redo för den relation som jag behövde. Det är nu 4 månader sedan och det smärtar mycket fortfarande. Varje gång jag känner att jag släpper så hör han av sig. Så också ikväll. En process som tar tid med andra ord. Jag hyser mycket kärlek för honom och våra själar älskar varandra men vi är inte där än så att vi kan ha en relation som håller för mig❤️

Just ja! Jag läste ditt inlägg och då hamnade det bland andra videoklipp som det gör och efter din film (som jag lagt upp på Acekom Kim Larsens ”This is my lite” Som är vacker Och jag önskade släppa Marcus och stå stark & stolt i min egna kraft Sååå....Extra starkt med den låten och den texten efteråt...

blomma_liten.jpg

Klient:

"Hej

Skriv gärna vad du får upp. Jag har till o från problem/ont i vänster höft och ryggslut samt rosacea på näsan som jag vill ha hjälp med. Bor i ....

Vänligen ......."

"Hej ....

När jag kom i kontakt med dina energier fick jag en känsla av att du är en person som gärna finns för andra. Det jag direkt känner är att du glömmer bort dig själv för att "ställa upp " för andra som behöver dig. Du kan inte bara ge hela tiden utan att ta emot för egen del. Känns som om du har lätt för att tömma dig på din energi. 

Jag lät energierna arbeta runt ditt bäcken ut i höfterna. Du känner smärta i vänster höft men orsaken känns som om det är höger sida som är "överaktiv" och att du har en hel del låsningar i höger höft men lägger över tyngd på vänster och skapar smärta där.

Lät energierna jobba mycket i det området för att balansera upp höger och vänster  sida. 

 

Fick även upp ditt hals-chakra som också kändes som om det var i obalans. Har du svårt att få fram i ord vad du i hjärtat menar? Känns som om omgivningen inte "lyssnar" på vad du säger. Det jag får fram är gammalt. Du hade mycket som du såg i omgivningens beteende när du var barn men det var opassande att ett barn hade åsikter var av du fått "svälja" mycket vilket du fortfarande gör.

Får till mig att ditt problem med rosacea beror en hel del på detta. Har öppnat upp ditt hals-chakra så att du lättare ska kunna uttrycka dig.

Kram på dig ..... och skriv gärna om det är något du undrar över 

 

Ha en skön helg /Jeanette "

Klient:

"Hej och tack!

Jag kände tydligt en härlig värme kring höfterna som spred sig nedåt!

Det du skriver om min personlighet stämmer.

Jag fick också upp en del jobbiga gamla minnen då jag upplevde mig oförstådd och i viss mån övergiven.

Jag sände själv i tanken kärlek och trygghet till mitt sårade inre barn under healingstunden.

Så här efteråt har det spridit sig ett lugn i min kropp o i mitt sinne, tack för det! "

bottom of page