top of page

Energiavläsning

Respons på en energiavläsning inför en behandling

Min avläsning:

"När jag går in i dina energier kommer jag i kontakt med en otroligt stark ensamhetskänsla, sorg och en känsla av att inte passa in, det känns som om du burit med dig denna känsla sedan du var barn. Jag ser dig omgiven med vänner men samtidigt upplever jag dig som ensam.

Jag upplever att du alltid fått kämpa för att få vara den du är då många försökt förändra dig. Det har ofta hänt i ditt liv att du fått lägga på en ”mask” för att passa in i olika sammanhang. Vilket inte varit bra för dig då du är en person med ett väldigt stort hjärta och genom att ”tvingats” lägga på en ”mask” har du haft en känsla av att du svikit dig själv.

Allt detta sker undermedvetet men är lika verkligt för kroppen. Dessa känslor/tankar har satt sig i och omkring bröstryggen, armarna, axlarna och skulderbladen.

Jag ser dig som en liten tjej i ca 6-8 års åldern med massor av energi och glädje. Men något händer i ditt liv som gör att du känner dig vilsen i vem du är och om du verkligen kan lita på livet och de vuxna som finns omkring dig. Det känns som om du där och då ”stängde” stora dela av din vackra utstrålning ifrån ditt hjärtchakra. Vilket kan ha inneburet att du upplevt dig ännu mera ensam då du per automatik har en ”mur” av skydd omkring dig som gör det svårt för de som står dig nära att känna av vad du verkligen behöver/ menar i olika situationer.

 

Tycker mig även känna av en ömhet i mellangärdet, har du eller har du haft magkatarr? Känns som om du upplever stress i din vardag. Många tankar som cirkulerar ständigt 24/7

Har du ett stort behov av att ha kontroll ?"

Klientens svar:

"Hej Jeanette,

och stort tack. Spot on, precis som när jag var hos dig förra gången.
Vilken gåva du har!

Intressant också att jag sista månaden har arbetat intensivt med just
självkärlek, och genom olika meditationsformer plockat upp olika känslor
kring det du beskriver, framför allt en känsla av att inte fullt ut känna
mig värd kärlek – att bli älskad och ta emot.

I helgen kom jag också i närkontakt med känslan av att ha garden uppe, att
jag har haft det hela livet; som en mur, och att under det känna mig
otroligt ensam/övergiven. Vad som än händer, hamnar jag där och känner mig
jagad, som om något inom mig säger "Jag vill bli älskad, men det kommer
aldrig gå." Som en liten armé av soldater som försvarar mig – sätter upp
muren – och på grund av det går det alltid snett när det gäller närhet på
riktigt.

Nu är det dags att får upp och ut det! It does not serve me anymore.

Hoppas du kan hjälpa mig vidare"

 

Energiavläsning med respons

 

Jag har alltid arbetat omedvetet och medvetet med min intuition när jag behandlat mina klienter. Vilket innebär att jag ”hör” vad klienten säger sig ha för problem, men går in med min in intuition och ”läser” av vad som är den egentliga orsaken.

Ofta pratar vi bara om våra symptom men vi har dålig koll på orsaken, som ofta handlar om blockeringar i vårt energisystem


Det jag gjort här är att "känt" på ett foto som legat i ett kuvert så jag ej kunnat se vem det är. Jag har enbart koncentrerat mig på fotots energier. 

 

Varför är det bra att få göra en energiavläsning?

 

Fördelen med en energiavläsning är att man kan få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en. Många gånger vet vi själva vad vi går och bär på men vid en energiavläsning kan du få en insikt i vilka känslor och tankar som ligger och pendlar ute i ditt energisystem som triggar människor och händelser i din närhet.

 

Energiavläsning nr 13 ♥

Kvinna

Det första jag kommer i kontakt med när jag möter dina energier är en väldigt stor ensamhetskänsla. Den greppar tag i mig ordentligt. Men jag får även till mig att du är en person som har familj och stor bekantskapskrets. Utåt sett är du en väldigt social person så jag tror inte många i din närhet anar att ”starka” ……… kan över huvud taget ha dessa känslor.

 

Ofta känner du att du fixar och ställer upp för alla……….. men vem ställer upp för dig??? Jag får en känsla av att du är väldigt ”öppen” av dig, att du har lätt att ta in vad andra behöver. När man gör det ligger du oftast steget före i din vilja av att hjälpa. Med det menar jag att personen som har vissa behov bör själv få be om din hjälp innan du finns där och tar tag i saken. Annars är risken att man blir tagen förgivet och att när man går in och hjälper någon som inte bett om det sätter man sig över personen egna vilja. Problemet kan då bli att lusten att hjälpa tillbaka, från den andres sida, är obefintlig.

 

Allt detta sker på det undermedvetnas plan. Ingen ”tänker” ut detta. Känsloenergierna styr vi oftast inte över, inte förens vi blir medvetna om dem kan vi påverka dem.

 

För att inte tömma dig på energi så börja ta hand om dig själv och dina behov på samma sätt som du gjort till andra. Sluta att hjälp andra som inte uttryckligen bett om hjälp. Du ska se att energin kommer att vända och din omgivning kommer att se på dig med ”andra” ögon.

Be själv om hjälp, ensam är inte alltid stark.  

 

När jag går in och känner av din fysiska kropp får jag först upp hosta och ansträngda lungor. Röker du? Eller har du haft en kraftig förkylning där hostan inte vill ge med sig?

 

Jag får även en känsla av att du ibland har värk i ländryggen. Värst är det med höfterna, då mest på vänster sida, då de kan värka speciellt när du suttit en längre tid.

 

”Gnisslar” du tänder? Jag känner av en viss spänning i käkarna med strålning upp över främst vänster öga men känner även att tandgnisslingen påverkar spänningar ner över halsen (kan kännas som om man har en klump i halsen)och ut över axlarna

Inblick i dina chakran

 

Det först jag får upp när jag tittar in i dina energier från rot- sakral- och solarplexuschakrat är ett återkommande bråk och tjafs mellan vuxna i din närhet när du var liten. Jag kan se dig som liten ta på dig, undermedvetet, skuld för vuxnas bråk. Där av din vilja att hela tiden försöka se till att din omgivning har det bra och ”trycka” bort dig själv och dina behov.

 

Du måste försöka se till att du är nummer ett i ditt liv och börja ta hand om dig. Det finns ingen som är så viktig i ditt liv som du. Mår inte du bra har du svårt att se till att andra mår bra. Energin blir fel och du står där än en gång med en känsla av att vara ensam. Omgivningen tar vad den behöver av dig och du står där ensam igen trots att du har många omkring dig.  Fyll dig med din fina omtanke och kärlek först sen kan du hjälpa andra att må bra.

Respons från Kvinna nr 13 ovan

"Hej Jeanette!

 

Så spännande att få bli uttagen för en energiavläsning från min barndomskompis från Södra Åkarp :)

Nu äntligen kommer min respons några dagar senare än utlovat. Helgen blev intensiv och många gästbesök på Campingen.

 

Du har verkligen prickat rätt på mycket!

 

Ensamhetskänsla: Här blev jag förvånad för så känner jag inte, men när jag berättade för en arbetskamrat så tolkade hon det som att jag går min egen väg...och ja det gör jag. Men samtidigt så kan det ju stämma undermedvetet, för jag vet att när jag är ledsen och har problem så har jag svårt att gå till mina vänner och prata. Social är jag men jag älskar även mina ensamma stunder. Tänk fast våra ungdomar och självgående och ofta sitter på sina rum så njuter jag extra när jag är helt ensam hemma. Vår umgängeskrets är stor och varierande, bra familjesammanhållning.

 

Visst är jag den hjälpande personen detta har precis gått upp för mig att jag ska vänta på att min omgivning självmant ska komma till mig. Oh så ofta jag försökt pracka på allt möjligt bra för mina vänner som har olika åkommer. Här kommer jag verkligen behöva lära mig att hålla tillbaka. 

 

Min fysiska kropp: Hosta ja ja ja....detta året har gått i förkylningens tecken, sedan den 5 maj har jag haft den längsta virusen någonsin...akut bronkit, tappat rösten (uppmaning att hålla tyst??? :) ) Hostar gör man ju ofta när det inte är något man tycker om att höra....här känner jag att jag är i en utrensningsfas...Jag har arbetat med mig själv sedan en depression 2003, sakta men säkert har jag funnit mina vägar mot ett liv i tacksamhet och att må bra. Att jag ska vara "egoistisk" Tänka först på mig själv. I år har jag satsat mycket på mig själv. Gått på stresshanteringskurs där jag lärt mig ännu mer om hur viktig andningen är och hur jag med små rörelser får kroppen i balans. Nu går jag på 9 månaders coachning i företagandet och privat där ingår samtal och Healing. Du kan tro jag var riktigt rädd för att sitta och prata, så jag startade med healingen innan jag belöt mig för att ta steget att gå hela programmet. Nu längtar jag till varje träff och min kropp njuter av healingen. Har också börjat på en 12 veckors vikt och träningsprogram...känner att jag vill få in träningen som normal rutin.

 

Värk i ländryggen: Inte längre men för ca 17 år sedan fick jag förmodligen diskbråck och svår ischias där jag förlorade känslen i foten. Innan detta kom hade jag värk i ländryggen och gick till en sjukgymnast som sträckte mig, "Knäckte mig" det var detta knäckande som nog inte var bra, många år hade jag ont på en punkt på vänster höftbenskam...dock inte längre. Sjukvården sjukskrev mig 2 veckor med en telefontid till läkaren och skickade hem mig med 3 sorters värktabletter. Dit gick jag inte mer...Fick min svägerska tid hos hennes Kinesiolog i Hbg han "räddade livet" på mig. Läkaren hade sagt att känslen i foten kunde komma tillbaka i bästa fall inom ett år kanske aldrig. När jag vid andra besöket berättade om känselfrånvaron i foten för kinesiologen fick jag tillbaka känslen, vilken lättnad. Själva återfrisknandet tog 3 månader och sex besök. Kunde känna mikroskopiska förbättringar, efter varje besök. 

 

Gnisslar tänder: Bet ihop i många år och hade mycket spända käkar, fick hjälp med detta av en Kranio-Sakral terapeut som jag några år senare gick utbildning hos. Vid senaste besöket hos tandhygienisten så tror hon att jag gnisslar tänder. Har ingen känning av detta så jag vet inte. Känner inget strålning mot vänster öga eller på andra ställen. Däremot vet jag att flera terapeuter påpekar hur spänd jag är i axlar och nacke, detta känner jag inte heller av merän när jag får behandling. Här lägger vi ju mycket känslor så jag kan förstå att jag har dessa problem. Har även en sk gamnacke mycket lymfvätska som stagnerat. Denna har blivit avsevärt mjukare och mindre så det går framåt. Klump i halsen känner jag inte, fast när jag hade depressionen så gick jag ständigt med en klump i halsen tills jag äntligen vågade be om hjälp...

 

Chakran:

Återkommande bråk och tjafs mellan vuxna när jag var liten: När jag var nio år så passade jag en liten flicka i vår trapp när vi bodde i Malmö. Jag var hos dom jättemycket, ibland sov jag över. Där bråkades det mycket. Kommer ihåg att jag blev ledsen och att de då sansade sig.

 

Nummer ett i mitt liv: Jag ligger i träning. Har blivit mer ego = insett att när jag mår bra så mår min omgivning bra!

 

Detta blev ju en hel novell. Är så tacksam att jag blev uttagen för en energiavläsning av dig Jeanette. Bringar ännu mer klarhet.

Du får gärna skriva ut mitt namn!

 

Stor varm kram till dig Jeanette!

 

Susanne Österlind"

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 10 ♥
Kvinna

 

Den första känslan jag får när jag kommer i kontakt med din energikropp är ett lugn med ett inslag av sorg och ledsamhet.

Men efter en stund känns det som om jag fylls av en inre stress som fyller hela mig. Vilket känns väldigt förvirrande mot den lugna ytan. Jag får en känsla av att du har väldigt höga krav på dig själv. Tillåter inga misstag. Varför denna tro att allt du gör måste vara perfekt? Det skadar dig mer än att göra nytta.

Jag får också en förnimmelse av att du är en person som älskar naturen. Skog och djurliv får dig att må bra. Men av någon anledning bor du inne i ett samhälle när du egentligen skulle behöva bo intill skogens skönhet. För att fylla på dina energier känner jag att långa skogspromenader är din rätta medicin.

 

När jag går in i din fysiska kropps energier får jag först upp en ”klump i halsen”. Det känns som om du går och bär på mycket gråt som inte har fått komma ut. Det handlar om besvikelser och sorg ända sedan du var liten. På något vis har du som liten förknippa gråt med svaghet. Men denna lilla flicka behöver få gråta ut allt som hon lagrat i många år. Vi går inte sönder när vi släpper taget om det som inte gagnar oss och i detta fallet gagnar det inte dig att vara ”stark” och stå emot känslobubblet som finns inom dig. Skriv av dig allt som du samlat på dig, åk ut ensam till skogen och sätt dig och meditera. Tillåt dig att släppa taget och lär känna ditt innersta.

Jag kommer även i kontakt med en värk kring vänstra skulderblad, axel och som strålar ut i armen och handen. Jag känner att det kan vara yrkesrelaterat ihop med stress.

 

Inblick i dina chakra

När jag får kontakt med ditt rotchakra ”ser” jag dig som liten. Det fanns en äldre kvinna i din närhet som du såg upp till som du tillbringade mycket tid tillsammans med. Hon bodde på landet och hade en härlig trädgård med bärbuskar och fruktträd. Katter fanns det också och du brukade få hjälpa till att ge dem mjölk och mat i en stall liknande byggnad. Tyvärr insjuknade kvinnan och försvann från ditt liv och saknaden efter hennes kärlek och omtanke har gjort att du har skapat en liten blockering som visar sig i stela och ömma höfter. Grund tryggheten har fått sig en törn.

 

Ditt hjärtchakra formligen strålar av att vila hjälpa och finnas för omgivningen. Får en känsla av att du arbetar med att ta hand om människor. Glöm inte att du måste stråla inåt och fylla dig själv med kärlek och omtanke så du orkar ge allt det du vill ge till andra.

 

Halschakrat behöver få känna tillit till att få säga det hjärtat känner. Du har så mycket vackert inom dig som du borde förmedla till de som kommer i din närhet. Tillåt dig att visa vilken kärleksfull person du är. Din inre visdom borde omgivningen få ta del av. Våga komma med dina åsikter vid vissa situationer. Du kommer att bli förvånad av hur omgivningen kommer att bemöta dig. Prata alltid utifrån hjärtat och du kommer att växa som människa.

Respons från Kvinna nr 10 ovan

 

"Hej Jeanette!

Tack för att du har gjort en energiavläsning av mig. 

 

Sorg, ledsamhet stress och "klump i halsen" stämmer på pricken.

Jag står mitt i ett beslut som är svårt men nödvändigt att ta, nämligen att lämna äktenskapet med min man.

Jag går igenom alla helvetes kval just nu med allt vad det innebär att skiljas efter 25 år. Jag är ledsen och rädd!!!

 

Jag har tryckt tillbaka mycket gråt och nu känns det som jag ska explodera.

 

Du prickar in att jag ställer höga krav på mig själv, måste göra allt perfekt.

 

Jag älskar naturen, men dras hellre till havet än till skogen. Men jag har nyligen fått veta vad träden betyder och det vet ju du hur mycket jag behöver dem just nu.

 

Den äldre kvinnan och katterna var min älskade farmor som tog hand om mig som en mor sedan jag var 5 år gammal.

Jag följde ofta med henne och hjälpte till att mata vildkatterna vid "hoddorna" i Skanör. Katter var något som min farmor värnade extra mycket om. Tog även hand om katter i sin trädgård som verkligen var full av fruktträd och bärbuskar. (hur kunde du veta detta ???Rysning!!!)

Jag saknar henne oerhört!!!  och Ja, jag har ont i mina höfter!!

Skulderbladen har plågat mig länge.

 

Jag är en omhändertagande person och har jobbat i vården i över 30 år.

Jag har svårt att säga vad jag tycker av rädsla att bli ovän med någon.

 

Du har prickat in ALLT! Du är helt otrolig!!!!

Tack! Många varma kramar E10."

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 12 ♥
Kvinna

När jag kommer i kontakt med dina energier blir jag alldeles varm. Du har sådana fantastiska energier omkring dig att man riktigt kan känna kärleken du utstrålar. Arbetar du som någon form av terapeut? Om inte borde du arbeta med människor med dessa energier som du har.

 

Efter en stund får jag en stark oro/ångest känsla i magen och en klump i halsen. Det känns som om du är inne i en mycket jobbig period. Skilsmässa eller någons bortgång känns det som. Sorgen och ångesten kan vara den samma när någon försvinner ifrån ens liv. Man blir lämnad.

 

Jag får en känsla av att du är inne i flytt tankar. Får en bild av ett litet hus som du drömmer om att kunna flytta till. Får du möjlighet till denna flytt så känns energierna alldeles rätt.

 

Försök att komma ut i skog och natur för att fylla på dig med energi och kraft. Du har så mycket underbart i dig som bara vill komma ut.

 

Jag ser att det finns barn omkring dig. Plocka fram barnet i dig, lek, skratta och sjung. Får till mig att sång är något du kan. Plocka fram sången igen och du ska se hur mycket bättre du kommer att må.

 

Det är viktigt att du lyfter dina energier och blir den strålande person du egentligen är. Livet är som en berg och dal bana. Det måste det vara så att vi ska uppskatta livet när det är på topp. Sorg och glädje är varandras motsatser. Men för kropp och själ är det inte bra att vara kvar i sorgens tunga energier för länge. Tunga negativa energier vänder sig inåt och skapar värk och sjukdomar i våra kroppar. Att umgås med barn lyfter energierna och du har en fantastisk hand med barn.

 

När jag kommer i kontakt med din fysiska kropp får jag först upp en känsla av att du har magkatarr. Det svider och är oroligt i magen. Försök att dricka mycket vatten och ät sådant som är vänligt mot magen.

 

Får även en känsla av att du ibland får huvudvärk som brukar sätta sig över pannan och då oftast på höger sida.  

 

Känner också att du har värk i höger ben och att den fortsätter ner över foten. Känns som om du vrickat fotleden och att du har en hel del värk i den.

Inblick i dina chakran

När jag ser in i ditt rotchakra får jag en känsla av att du har haft en trygg uppväxt med mycket skratt och glädje. Din grundtrygghet känns stabil. Du vet i grunden vem du är och vad du står för.

 

Inblick i sakralchakrat ser jag att du har en konstnärlig förmåga. Ta fram och börja måla. Måla dina drömmar och dina känslor. Det kommer att frigöras mycket i dig genom att få ”leka” med färger. 

 

När jag kommer upp till solarplexus ser jag att energin snurrar aningen långsamt. Med det du har varit med om har du tappat lite tron på vem du är och att vara älskad samt att du oroar dig mycket för framtiden. Framtiden är inget vi vet i nuet utan framtiden skapar du i nuet. Det du tror och tänker ihop med känslan skapar framtiden. Känner du tvivel och osäker angående framtiden blir det sådant du skapar i din framtid. Mitt råd till dig när jag kopplar ihop sakral och solarplexus är att du borde skriva och måla dina framtidsdrömmar med inlevelse. Börja tro.

Respons från Kvinna nr 12 ovan

 

"Hej Jeanette!!

Tack så himla mycket för din avläsning! :)
Du är verkligen jätteduktig! <3
Det var som att en kär gammal vän beskrev mig. :)
Min dotter fick också läsa och hon tycker oxå att det stämmer till punkt och pricka, förutom min uppväxt.

Ljus och kärlek
Lena Brundin"

blomma_liten.jpg
Energiavläsning Kvinna nr 11 ♥

När jag kommer i kontakt med dina energier får jag först en känsla av oro och funderingar av framtiden. Hjärnan går på högvarv av tankar på vad du ska bli och göra i ditt liv. Du har massor av drömmar och förhoppningar som handlar om din framtid. Det finns en utbildning som du funderat på och väljer du den blir det ytterligare en pusselbit i din strävan att nå dina mål. Det kommer att bli en upplevelse som kommer att öppna upp din medvetenhet ytterligare. Du kommer att känna det i hela kroppen och själen att du gjort ett rätt val.

 

Jag får även till mig att du är en kvinna med många bekanta men bara ett få riktiga vänner. Du är väldigt känslig när det gäller att läsa av människor och därför har du tidigt lärt dig skilja ut vem som ska finnas som bekant och vem som finns som vän i ditt liv. Det är en egenskap som livets läxa har lärt dig tidigt ……att inte vara naiv och ta in vem som helst i din innersta krets. Det är en egenskap som du kommer att ha mycket användning av i livet. Du har en sådan fantastiskt härlig utstrålning att man bara vill lära känna dig.

 

Jag får också en bild av en båt. Det ser ut som om du ska ut på en resa till sensommaren/hösten som du länge längtat efter.

 

 När jag kommer i kontakt med din fysiska kropp får jag en känsla av att du har olika syn på dina ögon. Vänster öga ser du klarare med medans höger öga får jag en känsla av att du ser grumligare med.

Får även in att du har värk från höger sida ner över axeln och ut i din arm med stickningar och domningar i tumme och pekfinger.

Känner även av en värk som kan komma och gå på höger sida av midjan. Har du problem med din galla??

Vet inte om det stämmer men har du varit med om en olycka där du slagit i ditt huvud ganska rejält? Får bara en känsla av att det är något sådan som kan ligga bakom dina besvär på höger sida. En bil krock kanske?

 

Inblick i dina chakra

När jag ser in i ditt rotchakra får jag en känsla av att du har en otrolig respekt för vatten. Det finns ett minne i rotchakrat av att du vid ett tillfälle kom under vatten när du badade som barn. Denna skräck att inte kunna andas och få i sig en massa vatten sitter djupt rotad. Så du badar inte gärna i sjöar där du inte kan se botten.

Jag får även in en klump i halschakrat av ångest inför vädrets makter. Då främst ser jag en oerhörd respekt näst intill rädsla för åska. Får en känsla av att du upplevt en del dramatik med åska som orsak.

Ditt hjärtchakra strålar. Du är en person som finns för många och du älskar att finnas och göra skillnad för andra. Du har varit dålig på att visa dig själv samma omtanke men livet har gjort att du har lärt dig att uppskatta dig själv och faktiskt tycka om den person du är.

Du är en härlig person som sprider mycket glädje omkring dig både medvetet och omedvetet. Fortsätt att vara den du är. Skratta, le och stråla för det smittar av sig på din omgivning

Respons från Kvinna nr 11 ovan

"Hej Jeanette!

 

Tack för att jag fått möjlighet att få energiavläsningen!

Det är fantastiskt, du är jätteduktig!!!!

 

Det stämmer att jag har många funderingar angående framtiden

och att jag funderar på att utbilda mig.

 

Även det med mina vänner stämmer på pricken, När det gäller resan

så kan det stämma dock vet jag inte var båten passar in.

 

Synen är helt klart sämre , ett besök hos optikern är med i planeringen,

misstänker också gallbesvär då jag ibland drabbas av oförklarliga smärtor magtrakten.

Värk har jag i höger arm/axel och ner i armen ibland med stickningar.

 

Jag älskar att bada men hatar verkligen att inte kunna se botten.

Jag blir ofta orolig när det åskar, jag har varit med om åsknedslag som var mycket obehagliga.

Det övriga tycker jag också stämmer..........

 

Tusen kramar och tack!

Lotta"

blomma_liten.jpg
Energiavläsning Kvinna nr 9 ♥

 

När jag känner in dina energier får jag en oerhörd trötthetskänsla och en känsla av djup sorg. Det känns som om du varit med om en hel del. Din energi känns slut.

 

De fysiska känslorna tar över. Först av allt känner jag oro och smärta i magen. Värk i nacken upp i bakhuvudet och ut i höger arm. Det känns som om du har värk lite över allt.

 

Får en känsla av att du är en person som håller kvar gamla oförätter och saker som hänt förr. Dina tankar har lätt för att fastna i gamla mönster. Vår kropp mår inte bra av att tankar och känslor hamnar i det negativa mönstret. Om man ser på våra energikroppar när vi tänker på negativa minnen, då vänds energin inåt och skapar problem i kroppen som t.ex. huvudvärk, depression mm Men om du vänder och fokuserar på positiva minnen vänds energin utåt och man känner en lättnad, frihet och glädje. Man strålar.  

 

Nycklarna till ett lättsammare liv med mindre värk och tårar ligger i att våga släppa taget om det som varit. Det som varit kan vi aldrig göra något åt. Det ända vi kan göra är att skapa ett nu med glädje och positivitet.

 

När det gäller sorgen jag känner att du bär på så försök att minnas alla fina minnen du har av personen istället för att låta hjärnan påminna dig om förlusten. Det låter enkelt men när man är i det är det allt annat än enkelt tänker hjärnan. Jag vet för jag har själv varit i den situationen. Två av mina närmsta dog med bara någon månad efter varandra för åtta år sedan. Livet går vidare för oss andra här på jorden, men en stor tröst för mig i alla fall, är vetskapen att de finns omkring oss ändå.

 

ag känner att du är en mycket kärleksfull person med många omkring dig. Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag får känna dessa energier. Låt din kärlek få stråla till dig själv, livet och de som finns för dig.

 

Det dök upp en bild i mitt inre av amerikanska bilar. Är det något som finns i ditt liv? Jag får fram en sådan härlig lyckokänsla i samband med denna bild

 

Inblick i dina chakra

När jag tittar på dina tre nedersta chakran upplever jag en hel del oro. Men jag får till mig att din värsta tid är som vuxen och inte som barn. Det har hänt så otroligt mycket omkring dig i ditt vuxna liv vilket gjort att du ”packat ned” känslorna för att orka gå vidare och sedan lagt på en ”mask” av att vara den starke. Tyvärr när vi gör på detta viset blir det tillslut fullt med känslor som vi inte fått utlopp för och detta kan få en hel del förödande konsekvenser. Som i ditt fall värk i kroppen, en mage som ständigt gör ont och värker.

 

Mitt råd är till dig: Plocka fram den yngre delen av dig. Den tjejen som skrattade och var glad. Jag känner att du har en härlig humor, använd dig av den. Låt lekfullheten ta över ditt liv då kommer även överflödet till dig  

Respons från Kvinna nr 9 ovan

"Hej 
Tack för din fantastiska avläsning, den var så rätt. Jag har haft många trauma i mitt vuxna liv, även en del i min uppväxt. Jag har fibromyalgi så värken ja den finns och flyttar sig i kroppen, just nu har jag haft det ganska tufft, min man dog den 4 feb i år och det hade varit många problem innan.

Jag har jobbat mycket med mig själv hela denna våren och tittat på mina trauma, sorger så trött i kropp och själ. Kan säga att genom min mans dödsfall så var det precis som mitt liv hann ifatt mig. För precis som du skriver så har jag lagt locket på alltid innan, alla ser mig som stark och trygg för det är den bilden jag visat upp.

Min mans död blev "droppen" , där jag kände och bestämde mig för att nu får det bli som det vill, jag vill inte, orkar inte hålla fasad mer. Jag har varit sjukskriven sen dess, gråtit, isolerat mig, tvivlat på det mesta, haft s-tankar m.m. Är så tacksam för att jag bestämde mig för att ta itu med allt. Jag saknar min man, hans klokhet, ömhet han var min bästa vän.

Jag minns honom för allt han lärde mig, kärleken, klokheten o alla skratten vi hade. Han tog återfall och dog av en överdos heroin, så ja jag var arg o det hade varit problem innan vid andra återfall. Jag har fått liv i honom vid sju överdoser sedan innan med hjälp av HLR och hjälp av motgift, ambulans/ sjukhus personal, så detta kom ju också till ytan nu när han dog. Dessa överdoser där han varit död vid sju tillfällen hade jag ej bearbetat på rätt sätt. Nu mår jag bättre men är inte återställd än, jobbar fortfarande med mig själv och kommer att fortsätta med detta. 


Amerikanska bilar, ja vill skaffa mig en Mustang cab svart, har haft Pontiac för många år sedan. 
Ja glad, sprallig, allvarlig men framförallt positivt inställd till människor och livet, så har jag alltid varit egentligen, så jag skall jag vara igen. 

med ljus och värme / Marita Castillo"

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr5♥
Man

 

När jag kommer i kontakt med dina energier möts jag starkt av en känsla av sorg och ensamhet. Det handlar inte om att du inga vänner har utan en känsla som finns djupt rotad inom dig. Sorgen handlar om en mycket betydelsefull person i ditt liv när du var barn som dog alldeles förtidigt. Jag upplever att det är antingen din pappa eller farfar/morfar. Ser dig som liten pojke sitta i en eka med mannen och fiska och det finns en sådan fin energi mellan er.  Ensamhetskänslan du bär på har du haft ända sedan du var liten. Du har inte känt dig hemma här på jorden utan känt dig mycket udda i livet.  Allt detta handlar om att du egentligen är en man som är väldigt öppen. Du känner av människors mående och tankar. Jag tror till och med att du upplevt en hel del andliga ting som till exempel besök av avlidna.

Problemet är att det varit svårt att hitta någon att dela dina upplevelser med men att du har börjat hitta fler likasinnade som infunnits i ditt umgänge och som du nu kan börja prata med. Du har för övrigt fantastiskt fina energier med mycket kärlek i

 

När jag går in i din fysiska kropp känner jag en smärta kring högra skuldra som kan stråla ut i armen.

 

Jag får också en känsla av att när du får ont i ryggen så sätter det onda sig på höger sida av ländryggen med strålningar ner över höger höft

 

Det känns även som om du har varit eller är ”utbränd”. Kroppen känns trött som en kropp kan kännas när den varit med om mycket både fysiskt och psykiskt. Du är en person som gärna ställer upp för alla men glömmer gärna dina egna behov och framför allt känns det som om du är dålig att be om hjälp när du behöver det.

 

Mitt råd till dig är att våga visa vem du är och vilka behov du har. Du kommer att bli förvånad när du ser hur din omgivning med glädje kommer att bemöta dina behov samtidigt som det kommer att kännas lättare i kropp och själ när man tillåter sig själv att bli ”ompysslad”. ”Ensam är inte alltid starkast”

 

Jag ser en bild av ett väldigt kuperat landskap, höga berg och djupa dalar och det odlas vindruvor och oliver där. Det känns som om det är en resa som du planerar att göra. Det ser alldeles underbart ut

 

Får även fram en motorcykel vilket innebär långa härliga turer i de kommande underbara sommardagarna = Frihet

 

Har du inte provat meditation tycker jag att du ska ta tag i det. Meditation kan förhöja livskvaliteten och man lär känna den viktigaste personen i sitt liv…….dig själv 

Respons från nr 5 Man ovan

"Hej Jeanette !
Tack för avläsningen!
De var intressant!
De stämmer en hel del av vad du fått fram!

 

Tack!
Mvh anonym "

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 7♥
Kvinna

 

När jag kommer i kontakt med dina energier ”sugs” jag bara in i din underbara karisma. Du är en person som har många vänner. Det finns många som vill finnas i din närhet för du ger så otroligt mycket av dig själv. Det finns bara ett problem och det är att du inte riktigt kan förstå att du har en sådan dragningskraft på andra. Men det gör att du utstrålar en äkthet som gör att man mår bra i din närhet.

 

Jag får också en känsla av att du älskar hästar och hundar. Du har en ovanligt god hand med djuren och de finner en stor tillit till dig.

 

Jag ser dig mycket vid havet. Ser dig symboliskt i en segelbåt där ljudet av vågorna hörs och vinden som smeker din kind = lycka

 

Men trots denna starka underbara energi finns det en oerhörd ensamhetskänsla omkring dig. Din hjärna går på högvarv med ett analyserande som tex: tänk om…….. , varför………

 

Det är tyvärr ett gamalt mönster som du fått med dig från din mors sida. Att inte riktigt leva här och nu, utan ständigt ”leta” upp nya oros tankar. Du har skapat ett fantastiskt liv men bör på allvar ta tag i din hjärnas ”pladder”. Lev här och nu. Rensa tankarna. Ställ dig frågan om dina tankar är ”realistiska”. Hjälper de dig i nuet eller är det så att du tillåter dem att fullständigt ta över tankeverksamheten?

 

Försök att träna dig på att meditera. Meditationen är ett fantastiskt hjälpmedel till att finna sitt inre. Det kan ta tid att lära sig låta tankarna bara ”flyta” förbi utan att ta notis om dem, men träning ger färdighet

 

När jag känner in din fysiska kropp känner jag en gammal smärta i ryggen från midjan och upp. Den har blivit bättre men kan kännas av ordentligt ibland.

 

Det känns även som om du ibland kan få riktiga värmevallningar i kroppen.

Din kropp känns lite i obalans. Jag känner en ”stumhet” på vänster sida emedan höger sidan känns ”trött” 

 

 

Inblick i dina chakra

Om jag känner in solarplexus, sakral och rotchakrat får jag till mig att det föreligger en del minnen från barndomen som handlar om förlust av någon som stod dig nära. Vilket skapat en otrygghet av att känna stabiliteten i livet här och nu. Här ligger mycket av ensamhetskänslan. Jag får en känsla av att du fött barn och från den dagen de kom till världen har du försökt att finnas och fylla deras behov av att vara sedda och behövda. Allt i en strävan av att de aldrig ska känna känslan av att vara ensamma. Detta sker undermedvetet. Det är inte så att du tänkt att det är så du ska göra men du har vänt din egna erfarenhet till att försöka skapa ”hela” barn. Det är lite så du är…….. se till att andra ska må bra och då främst de oskyldiga barnen <3

 

Ditt hjärtchakra formligen strålar utåt till alla behövande. Men du borde låta dig själv få känna av den kärlek du ger till din omgivning. Det känns som om du har svårt att älska dig själv. Det är en av dina största uppgifter i nuet, att upptäcka vilken underbar person du är. Det är inte den lättaste uppgiften men jag tror att om du på allvar jobbar med din inre rikedom och skönhet, kommer mycket av dina fysiska problem att upplösas

Respons från nr 7 Kvinna ovan

"Hej fina Jeanette !
Tack för att jag fick denna fantastiska möjlighet att få mina energier avlästa av dig. 
När jag såg brevet i brevlådan i dag så fick jag en speciell känsla, tårarna började rinna och jag kan inte riktigt förklara vad jag kände, möjligtvis en lättnad på ngt vis men samtidigt en tomhet och sorg....
Jag är helt fashionerad av allt du skrivit om mig stämmer så otroligt bra, helt magiskt.
Jag har mkt vänner det har jag, precis som du säger. Jag är absolut en sällskapsmänniska. Tycker om när det händer saker, känner mig beroende av min vänner. 


Jag älskar verkligen djur, vi har haft flera hästar och några hundar i våran familj. Nu är det tyvärr hälsan som sätter stopp för detta. 


Jag bor nära havet och är passionerat förälskad av vatten, strand, vågor och har alltid gillat  att bada. 
Min lycka nåde inga gränser när vi lyckades köpa en badhytt för 2 år sedan. Min bror hade en segelbåt i vår ungdom, så jag har seglat en del. 


Jag har alltid så länge jag kan minnas upplevt en ensamhetskänsla, och att min hjärna går på högvarv alltid, och att jag analyserar allt, stämmer helt och hållet, nästan kusligt...
Detta skulle komma ifrån min mors sida, njaa tveksamt men däremot det stämmer fullt ut på min fars sida. Min mor var en lugn, mjuk och klok kvinna, men min far var däremot pessimistisk, och såg livet ganska negativt. Så min egen känsla är att hans synset har påverkat mig åt oros tankarnas håll...


Jag har gått på medicinsk Yoga och det var mkt bra för mig, jag behöver träna att inte  tänka på ngt alls utan försöka vara i nuet.


Jag har haft stora problem med min rygg det stämmer verkligen. Efter 2 ryggoperationer har det blivit mkt bättre, har jag gjort ngt speciellt så kan jag  givetvis känna av ryggen rejält igen.


Obalans i kroppen har fått pga av min Ps som jag fick diagnostiserad för 2 år sedan och det är vänster sida som är drabbad, och en stumhet i höger som jag känner starkt av stämmer helt och hållet.
 

 

Inblik i mitt chakra: 


Ensamhetskänsla har jag som sagt upplevt hela mitt liv, har undrat många gånger själv vad det kan bero på. Kan inte direkt sätta fingret på det men vill gärna få klarhet i det. Förlust av någon som stod mig när...

 

Jag har fött 2 barn, mina fina flickor Ida och Emy. Jag har kämpat mkt med just det att dom inte skulle känna sig ensamma  av någon anledning så har jag själv blivit ledsen på deras bekostnad om tex någon kompis inte velat leka och en period var min äldsta utan vänner och det var kändes så tungt i mitt hjärta och jag minnas jag så väl att jag tog på ngt vis över hennes sorg...


Att jag har svårt att älska mig själv det är så sant så, jag har en dålig självkänsla har tänkt mkt på detta, och försökt att ändra på det men har nog inte lyckats så bra. 
 
Jag är så tacksam att jag fått lära känna dig Jeanette du är en varm och fin människa. Att du känner av mina energier så väl som du nu gjort är så otroligt. Vilken fantastisk människokännare du är och vilken imponerad gåva du besitter. 


Du får gärna skriva mitt namn på din hemsida, jag känner inget behov att vara anonym.
Tack ännu en gång. Jag hoppas kunna besöka dig snart, är behov av massage och lite healing som Katarina pratar som varmt om.


Stor Kram  från Lena Ericsson

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 6♥
Kvinna

 

De första känslor jag kommer i kontakt med när jag känner av dig är lycka, förälskelse och tvivel.

 

Jag får en känsla av att du funnit kärleken men vågar inte tro på den fullt ut. Du bär med dig så mycket tvivel på om lyckan och kärleken verkligen är ämnad åt dig. Allt detta handlar om gamla svek som du bär med dig från tidigare relationer.

 

Det känns som om du är en person som ofta analysera allt. Din hjärna går på högtryck för att hitta tecken på att det negativa tvivlet ska få rätt.

 

När jag känner in dina energier känner jag så mycket kärlek. Du har så fina energier vilket gör att du drar till dig människor som känner sig älskade i din närhet. Men på grund av gamla erfarenheter av svek drar du tillbaka dina energier (undermedvetet), allt för att ”skydda” dig och de som känt sig dragna till dig blir osäkra på om det de känt från början verkligen stämde.  

 

Försök att släppa det som varit och lev i nuet. Du har så mycket att vinna på det. Ha tillit till livet men tänk  på att livet måste även få ha nedgångar (korta sådana) för att vi ska uppskatta det positiva som händer i vårt liv.

Jag får även upp en längtan efter barn (Vilket jag hade en diskussion med mig själv om jag skulle ta upp) Jag ser barn i din närmaste framtid och med den kärleken som du har kommer det att bli ett helt fantastisk nytt kapitel i ditt liv.

 

När jag känner av din fysiska kropp får jag en känsla av att du ofta har ömma axlar med värk upp i nacken. Detta brukar ge dig en spänningshuvudvärk som sitter i pannan. Arbetar du vid en dator? Känns som om du har en hel del stress omkring dig på jobb.

 

Jag får också en känsla av att du ofta känner dig trött och små värkig i kroppen. Mitt råd är att försöka öka på ditt vattenintag. Det känns som om du dricker alldeles för lite vatten. Skulle även vilja råda dig att meditera dagligen med syftet att finna tillit

 

Inblick i dina chakran

När jag känner in rot och sakral chakrat får jag en förnimmelse av att du har gamla blockeringar där som kan ha gett dig urinvägsproblem, menstruationsbesvär som tex väldig värk i magen och ländryggen. Blockeringarna handlar mycket om svek från det du var liten där vuxna i din närhet inte höll löften och att du inte blev ”sedd” Mitt råd till dig är att gå ut och gå i skogen med ett mål. När du är ute i skog och natur och går, gå medvetet med långa steg (så du får igång energin) samtidigt som du tänker och känner att du släpper allt det gamla och får in ny härlig energi.

 

Solarplexus har i grunden starka energier. Du vet vad du vill och vem du är. Men negativ stress (den stress som sitter i huvudet som när du hamnar i ett överanalyserande)kan ge dig smärta i mellangärdet.

 

Hjärtchakrat har mycket vackra energier. Låt alla i din när het få känna dina hjärt-energier. Du har väldigt mycket healingenergi i dig. Kanske du borde arbeta mer med energier. Du har det i dig <3 

Respons från nr 6 Kvinna ovan

"Hej Jeanette !


Jag vill börja med att tacka så mycket för denna energiavläsning!
Har aldrig gjort detta innan!
De var mycket intressant läsning!
Du prickar så mycket så de är skrämmande nästan :)
Stämmer så otroligt bra från punkt och pricka!
Mycket jag behöver jobba med och tror att 5 öringen ramla ner lite till nu!
Dax att släppa och gå vidare och våga tro på kärleken igen!
Om den nu vågar komma tillbaka efter jag skrämt bort den!


Du är otroligt duktig på de du gör!


Hjärtligt tack åter igen
Mvh Jessica"

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 1♥
Kvinna

 

Det första jag känner när jag kommer i kontakt med dina energier är att du är en person som tänker och oroar dig mycket dels över framtiden och det som varit. Får en känsla av att du inte är riktigt ”här och nu”.

 

Det jag även får fram är att du gärna är en person som ”finns” för alla andra. Det känns skönt att ha dig som vän för du är en sådan bra lyssnare. Problemet är ofta att du känner dig lite utmattad efter samtal med vissa av dina vänner emedan dina vänner känner sig upplyfta av dina kloka ord.

 

Jag vill gärna återknyta den första delen av mitt möte med dina energier och göra dig uppmärksam på om det är din egen oro som du bär på eller är det så att du genom din vilja att vara en god vän tar på dig andras tankar och känslor. 

 

Nästa gång som du känner känslor som dränerar dig fråga ditt inre om det är dina känslor eller om det är någon annans. Känns det tungt i solarplexus (i mellangärdet) så är det oftast inte dina känslor utan du ber dessa tunga känslor lämna dig.

 

Försök att vara observant på hur mycket du öppnar dig och känner in andras mående. Du är den viktigaste i ditt liv och måste på så vis hålla dina energier rena så att du kan vara sann i den fina person som du är.

 

När jag känner in din fysiska kropp får jag en känsla av att du gnisslar tänderna eller spänner käken hårt på vänster sida. Detta kan vara orsaken till spänningshuvudvärk och smärta ner i nacken. Jag får även en känsla av att du ibland kan ha lite smärtimpulser i höger axel som kan stråla ut i armen. Försök att ha koll på dina axlar så att du inte drar upp axlarna och spänner dem. Du har nog en liten benägenhet att göra så när du oroar dig för något.

 

Inblick av dina chakran

När jag går in i rotchakrat så möts jag av ett minne av dig som liten flicka i ca 4-5 års ålder som gungar skrattande. Jag fångar också upp en bild av en hund som du som flicka älskade.

 

Det finns en sorg som har med en bortgång att göra från denna tid. Får en känsla att det är en kvinnlig släkting på din moders sida som gått bort och då du för första gången fått känna av sorg och saknad dels i dig själv och dels från din närmsta omgivning. Denna känsla av att livet är föränderligt och att människor i din närhet kunde försvinna skapade en otrygghet i livet hos dig som liten och ligger i ditt rotchakra som en liten blockering.

 

Försök att komma ut i skog och natur, andas, upplev, lyssna och se livets under. Sätt dig ner ute i naturen och tänk dig att du öppnar upp din aura ovanför ditt huvud och fyller på med energi samtidigt som du öppnar upp under dina fötter så att blockeringar och negativ energi kan lämna kroppen och bli till kraft till vår jord.

 

Sakralchakrat har fina energier. Du har ett djup och en stor kreativitet i dig. Jag ser dig både måla och skriva. Tillåt din kreativitet få blomma.

 

Solarplexuschakrat – Här finns det en hel del oro i. Har liten tendens att få magkatarr. Försök sluta att oroa dig för framtiden och lev i nuet. Här och nu är det ända som gäller. Framtiden vet vi inget om, inte ens morgondagen, och det som varit kan vi inte förändra mer än vårt tänk angående hur saker och ting varit (koncentrera dig på de positiva minnena)

 

Hjärtchakrat – Jag blir alldeles varm när jag känner vilken kärleksfull människa du är. Glöm bara inte bort att se dig själv med samma kärlek.

 

Halschakrat - Här finns det mycket fina energier i. Du har mycket visdom att förmedla och omgivningen lyssnar gärna på dig.

 

Pannchakrat - Här ser jag lite blockerande energier. Det handlar om när du gått emot din intuition och låtit människor i din närhet utnyttja dig. Låt solarplexuschakrat och pannchakrat samarbeta, känn i magen det du fångar upp med din intuition. Försök att meditera en gång om dagen så du kommer i kontakt med ditt innersta

Respons från nr 1 Kvinna ovan

Intressant läsning och väldigt mycket som stämmer.

P g a en kronisk sjukdom sen drygt två år och en skilsmässa för ett år sen och dessutom en uppsägning av mitt jobb så stämmer det att jag oroar mig både för framtid och det som varit. Jag vill också alla väl, de som fanns där när jag mådde dåligt innan min diagnos, de ska må bra.

 

Ja, jag har lätt att ta på mig andras bekymmer och glömmer mig själv. Något jag tyvärr fört vidare på mitt barn.

All denna oro sätter sina spår rent fysiskt med smärta i kroppen.

Jag vet att jag mår mycket bättre när jag blir av dessa tankar och fokuserar på mig själv. Detta märker jag när jag tar mig tid att meditera.  

 

Något som jag inte tycker stämmer är bilden av hunden och en släktings död under min tidiga barndom. Däremot har jag alltid varit rädd för att någon närstående ska dö.

 

Kapitlet om sakralchakrat stämmer helt, finns inget bättre än att vara kreativ. Sätta sig i soffan med virkningen, måla, skriva om sina känslor. Det är avkoppling och då är det jag som gäller. 

 

Jag har aldrig varit den pratsamma typen och har nog därför setts som en god lyssnare.

 

Nu vet jag vad jag har att jobba med och för min egen skull så måste jag det för att må bra.

 

Jag har redan börjat min resa med hjälp av Jeanette./ Anonym

blomma_liten.jpg
Energiavläsning nr 4♥
Kvinna

 

Märkligt ….. när jag skulle känna av dina energier fick jag ett sådant rus upp i huvudet. Tänkte att jag nog var trött så jag lade ifrån mig kuvertet med ditt foto i (min dotter har lagt ner fotona i kuvert för att jag inte vill se med ögonen) Men oj vilken tanke energi du har. Det känns som om dina tankar flödar i 190. När jag känner in dina energier känner jag en kvinna som tänker 24 timmar om dygnet, vilket inte är så bra för du missar så mycket i nuet, får lite indikation på att du lider av en hel del spänningshuvudvärk framme i pannan. Du känns som en härligt glad person utåt men inåt mycket ensam. Den ensamhet som jag upplever med dig har nog att göra med att du egentligen är väldigt öppen. Du har väldigt lätt för att känna av andras tankar och mående där av bär du med dig en känsla av att människor är oärliga i sitt sätt att vara. Du kan fråga någon som står dig nära hur personen mår och den svarar att den mår bra men i det läget har hela din varelse känt av personen och vet att svaret inte är sant. Alltså blir det ett hugg i ditt hjärta för att du känner att detta inte är sant och du får en upplevelse av att inte känna dig trygg, för vem kan du lita på.

 

Det du ska ha i minnet är att ingen ”ljuger” medvetet i dessa situationer. De ljuger för sig själv och det är nog det som är det sorgliga. Att det finns så många som inte ens kan känna in sitt eget mående utan lever i sina förnekelser.

 

Jag känner att du mår bra ihop med djur och natur. Försök att komma ut så mycket du bara kan i skogen och fyll dig med den härliga energi som finns där. Meditera ofta där du ber att energier och tankar som inte är dina ska lämna dig.

 

Jag känner även att du har en längtan att få ge dig ut på en resa, vilket det ser ut att bli till sommaren.

 

När jag känner in din fysiska kropp får jag en känsla av att du kan ha en del känningar i magens högra sida…..gallan?? Känner också av lite ömhet vid vänster sida av bröstryggen runt skuldran.

 

Inblick i dina chakran

 

När jag känner in ditt rotchakra ser jag starka energier. Du är en kvinna som har styrkan att gå din egen väg. Du är ingen följare. Vilket kan upplevas jobbigt för dina nära och även för dig själv, när vi alla helst ska följa samma mönster. Men för att du ska må bra i kropp och själ så måste du följa din väg av lycka.

 

Sakralchakrat ser jag en händelse i yngre delen av skoltiden. Ni skulle skriva en uppsatts och du gjorde den på ditt absoluta egna sett och inte riktigt som din lärare tyckte att det skulle vara. Det blev diskussion angående hur du skrivit. Du fick tillsägelse att göra om. Detta blev en tidig händelse som gjord att du tappade lusten att skriva. Detta är något som du bör ta upp igen. Du har en fantastisk fallenhet till att skriva berättelser plus att jag tror att du kommer att må bra av att få skriva av dig.

 

Solarplexus har du en hel del oro i. Det kan kopplas ihop med det som cirkulerar uppe i hjärnan, alla dessa tankar skapar oro som sätter sig dels i solarplexus och dels i pannchakrat.

 

Hjärtchakrat försöker du stänga till för att inte känna sorg över det du känner av hos andra. Försök att lära dig vilka känslor som är dina och vilka som är andras för du själv har så mycket kärlek inom dig. Så sluta håll den inne utan låt ditt hjärta få stråla av kärlek och glädje. Då kommer du också få mycket kärlek och glädje tillbaka. huvudvärk och öron problem (tinnitus) 

Respons från nr 4 Kvinna ovan

Tusen tack för att du vill läsa av mig och mina döttrar :)

 

Jag tycker och tänker lite så här:

 

mycket energi - det stämmer absolut. många är de som nästan ber mig skruva ner min energi.

tänker mycket - ja.

ensam och stor social förmåga - ja.

det där om andras mående trodde jag inte... jag känner inte riktigt den förmågan. det är jag själv som säger att det är bra vid frågan om hur "det är".

du har rätt att jag behöver mer natur och meditation.

resan stämmer precis. för första ggn sedan 1997 ska vi på en resa.

gallan vet jag inget om däremot har jag ont i tjocktarmssvängen på vä sida av magen alltså. ont i vä skuldra stämmer.

stark energi och går min egen väg. är en aning udda, har stark karisma och utstrålning. jag hörs o syns.

gällande skolarbetet med uppsatsen har jag inget minne av just en sådan utan mer att det var många konflikter om mitt sätt att prata, tycka mm.

behöver lära mig stråla ut min kärlek.

längtan efter passion är enorm.

problem med hö öra men det tog du inte upp.

 

STORT TACK ♥

 

Du får gärna använda mitt svar med mitt namn på om du vill.

 

Kram fr Jeanette Sandelin

blomma_liten.jpg
bottom of page