top of page

Ayla terapi

Jag har besökt Jeanette många gånger och vet att jag befinner mig i trygga, läkande händer, så när jag fick chansen att prova Ayla Terapin hos henne var jag väldigt nyfiken. Jeanette förklarade vad som skulle hända och började terapin. Under tiden hon masserade olika tryckpunkter på huvudet och nacken, kände jag hur jag slappnade av samtidigt som jag följde hennes vägledning. Djupt i regressionen fick jag insikter och kunskap som har klart hjälpt mig på mina resor genom livet. Jag såg tydligt att jag är en produkt av generationer av människor som har kämpat med psykiska och fysiska påfrestningar som har format dem och deras syn på livet. Och att jag faktiskt har ett val om hur jag vill leva mitt liv: med kraft och glädje, eller i mörker och sorg. I diskussionen efteråt med Jeanette hjälpte hon mig att se att jag har en enorm kraft inom mig, som jag nu måste våga släppa fri. Jag rekommenderar starkt Ayla Terapin.

 

Tack,  Jeanette,  för din hjälp och healingkraft. 

Caroline B

blomma_liten.jpg

Jag har haft förmånen att vid tre tillfällen prova på Ayla-terapi hos Jeanette på Solgläntans Kropp & Själ.

Jag hade en bra trygg känsla innan behandlingen och hade blivit väl informerad om hur terapin skulle utföras. Jag var dessutom väldigt nyfiken, eftersom jag har mediterat med vägledning förut och vet vilket lugn det ger sinnet. Därför var det heller inte främmande för mig att  bli vägledd ner i mitt undermedvetna av Jeanette. Så det kändes skönt att bara släppa tankarna på vardagen och följa med i vägledningen till Jeanettes lugna röst samtidigt som hon tryckte på vissa punkter på mitt huvud och överkropp. Det känns också skönt att man inte talar med varandra  under behandlingen. Då kan man helt fokusera på sin egen inre upplevelse utan att störas av sitt logiska sinne.

Att få punktbehandling samtidigt, var en helt ny upplevelse och det kändes som om kroppen också blev inblandad på ett starkare sätt. Punktbehandlingen kändes oftast bra men vid andra besöket var jag så spänd vid vissa punkter, så det kändes lite svårare för mig att fokusera på att gå inåt men det lossnade efter en liten stund. Sen var det inga problem.

Efter behandlingarna var tid reserverad till eftersnack, vilket kändes som en perfekt avslutning. Att lyfta fram mina inre upplevelser och ta del av Jeanettes intryck under behandlingen blev lite av ”grädde på moset”, eftersom våra olika intryck/upplevelser sammanföll oftast helt med varandra. Jeanette VAR liksom  där jag var under behandlingen, fast med andra ”glasögon”. Detta gav mig en större förståelse för det som kom upp till ytan och ett bredare perspektiv på upplevelserna. Det medförde också att de landade och föll på plats på ett enkelt och tryggt sätt.

Jag tyckte att tiden för behandlingen var väl planerad. Visserligen känns det som om   tiden går fort när man går ner i det undermedvetna trots att det i själva verket gått längre tid i verkligheten. Men med tanke på tidsutrymmet för eftersnack, vilket var viktigt för att allt skulle landa, var tiden väl avvägd.

Jag tycker det varit en väldigt intressant behandlingsmetod och har efter dessa tre gånger känt mig mer avslappnad i vardagen. Spänningar som satt i kroppen har också släppt och jag har blivit lättare i sinnet. Detta är en terapiform som jag varmt kan rekommendera!!!!

 

/Pernilla

blomma_liten.jpg

Min syster berättade om Ayla Terapin för mig och om hennes upplevelse. Min första reaktion var "så häftigt, det vill jag också testa". 

Vid min nästkommande massagetid hos Jeanette, frågade hon mig om jag ville prova. Klart att jag ville.

 

Jag förstod vad man gjorde under själva behandlingen, men jag som aldrig ens mediterat och bara stressar förstod inte vad jag skulle uppleva. 

 

Jag tror att jag alltid varit väl medveten om min fysiska person. Jag vet varför jag är glad när jag ler och jag vet varför jag är ledsen om jag gråter. Men jag visste inte hur mycket ens upplevelser och specifika händelser i livet uppenbarligen påverkar ens välbefinnande och hur andra människor uppfattar en och bemöter en.

 

Under behandlingen kändes det som att jag var i en dröm. Jag drömde, men jag sov inte. Väldigt häftigt, men svårt att förklara känslan. Jag hade makten att kunna öppna ögonen när jag velat, så jag var liksom i drömmen frivilligt. 

Jeanette vägledde mig och fast jag inte pratade var det som att hon var med mig, och hon sa saker exakt i rätt sekund. Jag behövde inte prata och fråga, för Jeanette gav mig ändå svar.

Punkterna som Jeanette trycker på kan jag inte säga mycket om, för jag kände det inte som att hon tryckte. Jag upplevde det mer som när någon masserar en så mysigt i håret, jag tyckte det var hur skönt och avslappnande som helst. 

Efter behandlingen pratade vi. Och saker jag upplevt men inte förstod förklarade Jeanette för mig. Efter alla tre behandlingstillfällena frös jag något fruktansvärt. Jag låg på bänken och bokstavligen talat skakade i hela kroppen.

 

Jag har efter Ayla Terapin börjat förstå mig själv bättre. Jag märker att folk bemöter mig annorlunda. T ex min svåger. Han och jag har aldrig haft något otalt, men kemin mellan oss har aldrig riktigt stämt. Han är helt plötsligt jätte trevlig mot mig.

 

Jag tycker Ayla Terapin har gjort något med mig. Jag liksom vill allt nu. Jag har tagit tag i allt jobbigt och tråkigt, så nu finns det inte längre. Och jag känner mig pigg, glad och motiverad.

Det är svårt att förklara. Jag känner att jag är så mycket mer än min fysiska person, om man kan uttrycka det så. Jag förstår hur saker påverkar mig på ett annat sätt än jag trodde innan.

Framförallt förstår jag nu att gränsen mellan fantasi och verklighet är hårfin. Jag förstår nu att det är mitt undermedvetna. Jag har alltid trott att jag var lite knäpp, som ibland redan vetat saker när någon ska berätta en nyhet. Men nu vet jag att ibland är fantasin mer verklighet än vad vi vill och vågar tro.

Jag har fått uppleva att i det undermedvetna finns många svar och lösningar.

 

Jag har skaffat mig en Kanariefågel och jag älskar att vakna till hans underbara kvitter. För bara några månader sedan skulle jag blivit tokig och hängt en filt över buren, men jag är gladare nu.

 

Jag är fortfarande jag, fast i en bättre version.

 

Kramar Sara A

blomma_liten.jpg
Här kommer min reflektion.

 

Jag fick tillräcklig information innan behandlingen.

Kände mig lugn och avslappnad.

 

Första behandlingen.

Jag kom snabbt in i ett härligt lugn.

Redan från starten kände jag avslappningen ganska tidigt.

Det verkade för mig som att jag lättare kunde slappna av och det kändes som ett meditativt tillstånd.

 

Lugnet varade några dagar och jag blev ganska törstig.

 

Andra behandlingen.

Jag hade ett önskemål om att gå lite djupare.

Jeanette jobbade med mina chakran.

Det var även detta väldigt avslappnande och det kändes som att jag kom djupare ner i mig själv.

Starka känslor kom till ytan. Omskakande, men ändå tryggt.

 

Tredje behandlingen.

Jag ville nå in på en tidigare händelse. Om det var i mitt nuvarande eller tidigare liv visste jag inte.

Denna behandlingen gav mig bilder. Nästan som i en film. Tydligt och klart.

Omskakande och känslorna vällde fram.

Denna gången kunde det som hände ge mig en viss förklaring till min relation med min fd man och min nuvarande.

 

Väldigt intressant!!

 

Att inte prata under behandlingen tyckte jag var mycket bra. Det gav mig tid att i lugn och ru känna och se i mitt inre.

 

Efterpratet fungerade väldigt bra som vanligt!

 

Sammantaget dessa tre gångerna vill jag benämna som:

• Lugnande

• Ger insikter

• Starkt avslappnande

 

Jag kan absolut tänka mig fler behandlingar.

 

Susanne

blomma_liten.jpg
Har nu fått prova på Ayla terapin.

Jag litar fullständigt på dig Jeanette. Så jag kände bara positiv spänning inför detta.

Med din hjälp kände jag mig väldigt avslappnad och avslappningen infann sig snabbt.

Pladdret i min hjärna blev lugnare och tog form av glada bilder jag alltid burit med mig, men inte analyserat och förstått förrän nu.

 

Punktbehandlingen i ansiktet var smärtsamma de två första besöken. Tredje gången kändes det mer behagligt.

 

Att inte prata under behandlingen kändes bra. Eftersnacket är dock oerhört viktigt .

Så tack för det.

 

Under meditationen blev jag väldigt stärkt genom att du tog mig tillbaka till barndomens

positiva delar.  Samt att jag kände att vi hade ett fantastiskt samspel.

T.ex. är att jag tänkte att jag vill att du trycker mer på vissa punkter och då gjorde du det.(kolt).

 

Efter  den andra veckan påverkades min kropp så till vida att magen arbetade på högtryck och längtan efter vatten var enorm drack nog 6-7 glas om dagen .

Tala om utrensning.

 

Tidsmässigt tror jag att en timma är rätt.

 

Massor av kramar Anki

blomma_liten.jpg

Ayla Terapin blir något jag kommer fortsätta med för att få svar på mina frågor.

 

Min kroniska sjukdom gör att det är svårt att slappna av, detta märktes inte under behandlingen.

 

Kroppen kom in i en total avslappning men i hjärnan rådde full aktivitet.

Kroppens avslappning gjorde det lätt att fokusera på Jeanettes vägledning. Många saker har dykt upp

som jag vill och tror jag får svar på.

Många aha-upplevelser under samtalet efteråt, som kändes bra.

 

Kan inte annat än rekommendera Ayla Terapin. Ser själv fram emot en spännande fortsättning.

 

Katarina 47

blomma_liten.jpg

Nu har jag varit på Ayla terapin 3 gånger och det har varit en lärorik resa.

 

Innan behandlingarna kände jag mig lugn och nyfiken och jag kände mig mycket trygg och lugn när jag gick ner i avslappning och en härlig värme spred sig i kroppen.

Skönt att koppla bort hjärnans pladder och bara flyta med.

 

Att inte prata under behandlingen var bara skönt. Jag hade alla svar själv.

 

Punktbehandlingen var både skön och smärtsam men oftast märktes den ej.

 

Eftersnacket var jättebra, då fick man gå igenom möten och känslor man upplevt under behandlingen.

 

Efter behandlingen var jag mycket törstig och trött, men jag kände mig även lättare och blev rörligare i kroppen.

 

Irene

blomma_liten.jpg

Hej

Jag har varit på Ayla terapi hos Jeanette. Jag är van vid meditationer, haft kontakt med andar, varit på en resa (Brandon Bays) Men detta är inte likt något annat jag har provat o ändå så är det, det.

Jag blev guidad som vid en meditation o tog precis som resan en tur i kroppen. Skillnaden är att här trycker Jeanette på olika punkter på mitt huvud o mina axlar.

Jag behöver inte prata, jag bara följer med vad som händer. Jeanettes röst guidar mig och det är i mitt inre, allt sker. 

Hon kommer in i precis rätt ögonblick och för mig vidare.

Jag var i kontakt med mig själv som barn, den sessionen var jobbig o den fortsattes att bearbetas flera dagar efter.

Jag förväntade mig då att den andra sessionen skulle bli något liknande, men inte då. Jag blev faktiskt besviken, för nu skulle det ju jobbas. För den andra sessionen var lugnande, uppbyggande o trösterik. Svaret kom dock dagen efter, när min värld rasade. Så istället för jobb, så hade universum/Jeanette gett mig kraft att ta mig igenom dagen efter. Så man blir verkligen väl omhändertagen här. Allt sägs ju ha en mening.

Mentalt trött kan man bli efteråt, så en lugn dag framför sig är att föredra, så man kan smälta o bearbeta det man får till sig, i lugn o ro. Eller så kan man bli piggare efter sessionen, än man var på vägen dit. Jag rekommenderar detta varmt.

Ha det bäst Marita

blomma_liten.jpg
Nu har jag fått prova på Ayla Terapin, som jag tycker är helt fantastisk!!


Jag känner mig väl omhändertagen och är trygg hos dig Jeanette.
Det var bra att vara tyst under behandlingen, och bara koncentrera mig på vad du säger, men det hade varit bra med MER  vägledning under tiden jag låg där och lyssnade.
Ibland så fastnade jag i hur jag skulle kunna "se nått" och då hade det varit bra om du hade sagt lite mer om vad jag kanske skulle göra,, det hade också  varit bra om du hade sagt :: det behöver inte vara nån som har gått bort som kommer till dig med meddelande: 
Men  jag fick  reda på det efteråt när vi pratade.


Efter pratet tyckte jag  är himla bra, skönt att få uttrycka vad jag kände i ord. Ett och annat AHA upplevelse kan  då också komma  fram.
Det kändes skönt i kroppen när du tryckte på vissa punkter, fast det gjorde ont några gånger, men det försvann  när du hade "tryckt" där en stund. I början tänkte jag på att:: AJ;; det gör ont, men som sagt var det försvann och det kändes BRA!!


Mina sinnen har blivit bättre,, jag hänger inte upp mig så mycket på saker som jag ändå inte kan påverka.
Jag är trött efteråt och torr i munnen,,  så  det är gott med vattnet som du bjuder på. Men jag känner också en lättnad.

Tiden en timme känns bra och lagom.


Tack så mycket för att du rekommenderade Ayla Terapin för mig!!
JAG ÄR SUPER NÖJD!!
Kram A. P

blomma_liten.jpg

Eftersom att Jeanette har bidragit till så mycket positiva saker för mig kände jag bara ett lugn inför min första behandling.
Jag har fullt förtroende för Jeanette, därför hade jag inga problem med att slappna av och Jeanettes vägledning var mitt i prick.
Jag har mycket sorg, svek och besvikelser som jag inte har rett ut. Detta kom upp direkt i första behandlingen vilket blev en väldigt känslosam behandling. Efter första behandlingen reagerade min kropp och själ starkt. Efter ett par dagar infann sig ett lugn inombords som är svårt att beskriva. Under de två följande behandlingarna har detta lugn förstärkts och saker börjar falla på plats.
Att inte prata kändes bra, jag kände inget behov av att prata och det gjorde mig mer avslappnad.
Punktbehandlingen kändes men det var en skön smärta som har blivit svagare med varje behandling.
Då dessa 3 behandlingar som jag har fått hitintills varit väldigt omtumlande har det varit bra med eftersnack så att jag har hunnit landa igen.
Ayla Terapin är något jag kommer fortsätta med för att finna svar och gå vidare. Jag ser med spänning fram emot vårt nästa möte och rekommenderar varmt Ayla Terapin.

Katta

blomma_liten.jpg
bottom of page