top of page
Min egen upplevelse

För ca 6 år sedan när jag satt och arbetade med en klient fick jag en fråga ifrån andevärlden om jag ville ha hjälp. Mitt spontana tankesvar var ”ja tack” i tron att min healing skulle få en extra skjuts. Men istället blev jag förpassad åt sidan medan en andlig kiropraktiker tog över behandlingen. Min klients överkropp, nacke och ben böjdes som om en ”riktig” kiropraktiker var där och behandlade min klient. Min klient grät av skräckblandad förtjusning och jag frågade om jag skulle be ”energin” att sluta vilket hon svarade att hon absolut inte ville då hon kände att det var en kärleksfull energi som arbetade för hennes bästa. Min klient talade om efteråt att det kändes som om någon gammal sorgsen tyngd lättat ifrån hennes inre och hennes problem som hon kom med var som bortblåsta.

 

För min del blev detta en chock, ”Vad ska andra tänka och tycka?”, ”Tänk om ”detta” händer igen?” (jag skulle ha en 80 årig klient med hjärtproblem efter denna klient. Tänk om detta händer honom!!)

Efter denna händelse gav jag mig ut i skogen i 3 timmar med mina hundar och grät. Jag förbjöd andevärlden att arbeta via mig på detta viset igen. Vilket de har respekterat.

Efter min sjukdomsresa i januari, då jag förlorade allt mitt blod ut i buken efter en akut brockoperation, var jag vid dödens rand men vände och kom tillbaka med ny kraft och ny visdom. Jag har kommit till insikt att jag måste vara och arbeta med hela det som är jag. Jag kan inte välja bort vissa bitar när det gäller det som är jag och det arbete som blivit mitt kall.

 

Jag har bestämt att jag kommer låta de högt utvecklade andeväsen utföra de fantastiska healingarbeten som bara de kan göra.

Jag har låtit en grupp på 6 personer fått prova denna behandlingsmetod. Jag satte mig själv åt sidan och bjöd in våra kärleksfulla andeväsen att hjälpa de olika deltagarna med deras olika önskemål som de skrivit ner på en lapp.

Filmen är inspelad efter sessionen den 6/3 2019 och klienterna gått hem.

Titta noga! Den första kommer till vänster. I slutet av filmen kommer det flera från den röda stolen.

blomma_liten.jpg

Tack för en spännande kväll!
Min upplevelse är att jag under meditationen (healingen) kände mig väldigt lugn. Jag kunde känna hur mitt huvud och överkropp böjdes framåt, för att sedan vridas upp sakta igen. Efter en stund i upprätt läge, böjdes mitt huvud bakåt och vreds sakta i en cirkel. Det kändes som att jag inte själv kunde styra det. Hela tiden kände jag ett lugn.
Efter meditationen var jag väldigt törstig och fruktansvärt trött. 
Jag önskade få hjälp med bl a min stress, min häl och min skuldra och spontant känns det bättre. 
Tiden kändes lagom så här första gången, men kan tänka mig att öka lite om det blir någon mer gång.
Jag kommer absolut att låta lugnet vara kvar hos mig.
Tack!
//Jenny

blomma_liten.jpg

”Det blev väldigt mörkt när meditationen startade men bara efter en kort stund så ljusnade det och öppnades upp inom mig. Jag upplevde många olika känslor som panik, illamående, glädje, frihet och även kristall-skimrande färger i gult, grönt, svart, lila och guld. Min överkropp puffades under två korta stunder från höger till vänster fram och tillbaka lätt och försiktigt. Jag sjönk inte så långt ner och jag kände mig lugn och trygg med alla som befann sig i rummet.

Bad om hjälp att våga lita på mig själv och andra och jag är stärkt av upplevelsen som jag fick denna kväll. När det var dags att avsluta och komma tillbaka såg jag en glimt av mig själv 15-16 år gammal, vid god hälsa men med en tyngd, ett ok som jag hade tagit på mig under årens lopp. Självkänslan, självförtroendet och glädjen var låg, allvaret och prestationen hade hög prioritet. När jag öppnade ögonen blev jag förvånad hur mörkt det var i rummet, det var betydligt ljusare inom mig. Lite som avslutning fick vi välja ut ett fint hjärta som med ett dolt budskap och jag fick "skratta ofta". För mig var det helt klockrent, har tagit saker och ting på alldeles för stort allvar och det är dags att lämna det nu och kliva in i den kärleks-fyllda glädjen!

 

Tidsmässigt var detta helt perfekt för mig, informationen bra och tydlig. Superskönt att du (Jeanette) är så befriande härligt öppen och ärlig. Det gör att det blir mycket lättare att ta emot, ge och öppna upp sig själv. Dessutom var det väldigt välkomnande och mysigt.

Stort tack för denna magiska kväll!

 

Kram Magnus Hansson”

blomma_liten.jpg

”Tack för en magisk kväll med mycket värme. Jag önskade hjälp med min vänstra axel som jag hade ont i.

Behövde även hjälp med mina höfter som är stela och ömma. Passade även på att önska mig det högsta bästa som andarna tycker att jag behöver hjälp med.

Man satt med stängda ögon och slappnade av. Fick en varm känsla i kroppen som flyttade sig till min vänstra axel,

Sen flyttade sig den ner till tarmarna på vänster sida. Allting kändes varmt och tryggt man såg skuggor som flöt förbi.

Värken i axeln var borta när vi avslutade meditationen och det sticker lite i kroppen. När jag kom hem jobbade det i bröstkorgen och jag fick lite hjärtklappning.

På morgonen när jag vaknade jobbade det i tarmarna och sticker lite här och där.

Tiden på meditationen var lagom lång och man fick bra information. Blev även erbjuden att höra av sig om man undrade något efter behandlingen, vilket är bra med tanke på hur mycket som händer efteråt hemma.

 

Kommer absolut prova detta igen 

Tusen tack Jeanette

Varma Kramar Iréne Öberg

blomma_liten.jpg

”Vi möttes av varma, fina Jeanette som inledde med tydlig information om

vad transhealing är. Alla närvarande fick skriva ner vad vi önskade hjälp med

men fick behålla lappen för oss själva.

 

Jag bad om hjälp med min nervskada i ryggen (förlossningsskada) som på-

verkar nervimpulserna ända ner i foten och gör den iskall, stel och omedgörlig.

Det medför att det är svårt och tungt för mig att gå eftersom mycket av kroppsvikten

lägges på det andra benet och balansen blir då inte den bästa.

 

Några minuter in i meditationen kända jag hur mitt dåliga ben milt fördes lite

åt sidan i två omgångar, ungefär som att spänningar släppte lite. Därefter kom

ett par muskelryckningar i vaden. Hela jag blev väldigt varm. Idag är det lättare att

gå och det är inte så stelt.

 

Efter en kort stund tyckte tydligen andevärlden att det var dags att ge sig i kast med

min ena tumme (jag har artros i båda tum-baserna, smärtsamt). Det kändes som att

någon tog ett milt grepp om den och höll kvar en liten stund. idag är den mindre

svullen och smärtan på en lägre nivå. Detta hade jag inte tänkt på att be om hjälp med

men det var välbehövligt och skönt. Tack!

 

Tiden kändes lagom lång tills vi kallades tillbaka av Jeanette på ett mjukt sätt.

Mötet avslutades med att vi ur en korg fick välja ett vackert litet vitt betonghjärta

med rosor på som Jeanette tillverkat. På baksidan stod ett budskap "Ge aldrig upp dina

drömmar". Så mitt i prick, då jag under många år vägrat ge upp hoppet om att mina barn

skulle få bli friska och kunna börja leva igen. Detta har nu med Jeanettes hjälp gått i

uppfyllelse och det finns inte ord att beskriva vår glädje och tacksamhet.

 

Jag kommer även att börja ta tag i mina egna drömmar om att vidareutveckla min stora

kärlek till foto som legat nere under dessa år. Vi har nu ett bättre liv på alla sätt och

tar inget för givet, utan är tacksamma för vad vi gått igenom även om det varit tungt.

Ge aldrig, aldrig upp!

Tack fina Jeanette för allt vad du gör för mig och min familj! Vi har fått ett nytt liv och

jag önskar att fler upptäcker kraften i vad andevärlden kan göra för oss.

Kram Carin

blomma_liten.jpg

”Jag önskade bl a att få hjälp med min onda högra arm. Efter någon minut så känner jag att "någon" rör vid min blus på höger sida, inga fönster var öppna då man kunde tro att det var en vindpust.

Sen började jag känna att det blev varmt på armen, flera minuter senare kände jag att värken fanns både uppe och ner till, det gjorde fortfarande ont i armen under hela sessionen. När sessionen var över och vi satt o pratade, så kände jag lite träningsvärk i låret och min väster arm kände jag att jag hade fått lite frossa. MEN när jag skulle gå o lägga mig c a 3 timmar senare, var det onda borta, och dagen efter har jag inte känt av någon smärta. Så jag fick verkligen hjälp. Det var mycket spännande. Det hade varit trevligt att haft en vägled meditation i stället för att vi själv skulle fixa det, då ju har svårt med det.

Jag tyckte att jag fick bra information innan vi började

 

TACK Jeanette för att jag fick vara med om detta, rekommenderar henne VARMT, HON ÄR FANTASTISKT // 

ANETTE"

blomma_liten.jpg

"Hej fina Jeanette!

Tack än en gång för transhealingen den 17:e okt! Det hände en hel del med mitt nervskadade ben, det lossnade liksom lite försiktigt i små steg under meditationen och därefter har det känts ledigare och mer avslappnat att gå. Tidigare har det i många år varit tungt och stelt och jag har haltat, vilket har lett till rygg- och nackbesvär.
Nu är hela min fot i stort sett nere i golvet (den var förut som ett valv) och det känns så bra.

 

Jag fortsätter behandlingarna hos dig med glädje (healing, Bowen-terapi som är wow! samt massage). Du är fantastisk på att ta precis lagom bestämt men ändå mjukt, man känner sig älskad helt enkelt. Efteråt flödar endorfinerna och hela kroppen kommer i balans. Många tunga år med svår sjukdom i familjen är borta och vi ser bara framåt med glädje och tillförsikt. Detta önskar jag alla!

 

TACK och STOR KRAM!
Carin
"

bottom of page