top of page

En av de finaste gåvor jag någonsin fått


Till jul 2017 fick jag en otroligt vacker gåva. Magnus och hans mamma hade gjort ett fotoalbum med foto som Carin hade tagit under sommaren och Magnus hade skrivit en dikt till mig.

Jag har lyckan att få lov att dela en del av bilderna och texten här med er ♥

Jag lärde känna Magnus och Carin i november 2016. Magnus var då helt utslagen efter många års kamp med ME och hans immunförsvar var mycket lågt så jag kunde inte röra eller komma för nära honom. Behandlingarna fick ske i hans hem. Jag satt de första månaderna i en fåtölj och skickade healing till honom.

Idag kan han gå kortare promenader, åka bil och få massage

Min tro på människokroppens förmåga att läka med rätt metoder där man stärker kroppens själv-läkningsförmåga har än en gång visat sig stämma ♥ Tacksamheten är oändlig för den vägledning jag får i mitt arbete ♥


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Ensam är inte alltid stark: Att våga be om hjälp och att våga ta emot – Livets flöde 

bottom of page